Connect with us

ADPM Travel

Alexia Eram și Mario Fresh, aventură pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Alexia Eram și Mario Fresh au trăit una din cele mai memorabile experiențe de vacanță. Vedetele au petrecut trei zile de neuitat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Wonder Of The Seas, în primul mini-circuit al acestuia în Europa.

Publicat

pe

Alexia Eram și Mario Fresh, aventură pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Îndrăgitul cuplu s-a îmbarcat în Barcelona pentru o mini-vacanță de 2 nopți, timp în care vasul imens, de 18 etaje și aproape jumătate de kilometru lungime, a navigat pe Marea Mediterană și a oprit pentru o zi în Valencia.

Alexia și Mario au ales cel mai mare vas de croazieră din lume întrucât au avut la dispoziție o numeroase posibilități de distracție și de a trăi experiențe palpitante: s-au dat în tobogane cu apă lungi de peste o sută de metri, au zburat pe tiroliană deasupra vasului, la 25 de metri înălțime, au jucat baschet și tenis pe terenuri imense aflate pe ultima punte, au plutit pe valuri la un simulator de surf impresionant, au mers la patinaj, s-au plimbat într-un parc imens, în centrul vasului, au făcut baie în piscine de dimensiuni olimpice și s-au relaxat în jacuzzi cu pereți transparenți, aflate la marginea vasului.

”A fost pentru prima dată când am mers împreună pe un vas de croazieră și mă bucur foarte mult că am trăit împreună această experiență. Eu am mai fost cu părinții mei în urmă cu mulți ani, însă acum a fost cu totul diferit. Am petrecut cu Mario trei zile pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Wonder Of The Seas, un vas nou-nouț, care tocmai a ajuns în Mediterană. Este pur și simplu, imens, ca un oraș plutitor. Are 18 etaje și 362 de metri lungime. Noi am avut cabină la etajul 12 și este superb să privești din balcon marea, răsăritul și apusul soarelui”, declară Alexia Eram.

”Noi suntem firi sportive și am ales să mergem pe Wonder Of The Seas pentru că este genul acela de vas de croazieră unde găsești atât de multe locuri de distracție, încât nici nu îți ajunge o săptămână să le experimentezi pe toate. Dimineața mergeam la sală sau alergam pe o pistă de jumătate de kilometru care înconjoară vasul, apoi luam micul dejun, stăteam apoi la piscină, ne dădeam pe tobogane cu apă imense, de 100 de metri lungime, jucam baschet sau tenis, mergeam la simulator de surf sau ne dădeam cu tiroliana deasupra unul parc aflat în centrul vasului. Mergeam la spa, la cină și apoi la spectacole pe gheață sau de tip Broadway, sau la cluburi. Pentru că, da, sunt foarte multe cluburi, inclusiv cu muzică live”, adaugă Mario Fresh.

”Mi-a rămas în minte unul din cele mai frumoase apusuri de soare pe care le-am văzut până acum. Nimic nu se compară cu apusul sau răsăritul de soare pe mare, pe care îl vezi din balconul cabinei, când te afli în mijlocul mării. E o senzație superbă de liniște și mă bucur că am trăit-o alături de Mario. Am mers împreună la restaurante elegante, unele aflate chiar într-un parc în aer liber, cu copaci, alei, magazine, baruri și cafenele. Acolo ne plimbam seara, după cină. Nici nu realizezi că ești, de fapt, în mijlocul mării. Apoi ieșeam pe Boardwalk, o promenadă în aer liber unde se află un carusel de poveste, pub-uri și baruri și un Aqua Theatre enorm, de mii de locuri, unde au loc show-uri de acrobații acvatice”, adaugă Alexia Eram.

Wonder of the Seas este, în prezent, cel mai mare vas de croazieră din lume, lansat de Royal Caribbean. Ambarcațiunea se va afla toată vara în Europa și va avea circuite de o săptămână în vestul Mediteranei, cu pornire din Barcelona și opriri de o zi în Palma de Mallorca, Marsilia, Florența, Roma, Napoli.

”Noi am fost acum pe o mini-croazieră de inaugurare a vasului. Am pornit din Barcelona și a doua zi dimineață am ajuns în Valencia, așa că am avut timp să ne debarcăm și să ne plimbăm prin oraș. Am prins o vreme superbă, iar orașul era plin de oameni care ieșiseră la plimbare și la restaurante. O croazieră normală pe Wonder Of The Seas include 7 nopți pe Marea Mediterană de vest. Sperăm să revenim pe vas vara aceasta și să ajungem și în destinațiile din itinerariu. Să plecăm din Barcelona și să avem opriri de o zi în Palma de Mallorca, pe Coasta de Azur, în Toscana, Roma și Napoli. E un tip de vacanță unic pentru că ai tot ce ai nevoie pe vas și mergi într-o singură vacanță în 6 orașe europene fără să te mai deplasezi cu mașina sau avionul și să ai stresul bagajelor. Adormi seara după ce pleci dintr-un oraș și te trezești dimineața privind de pe balcon un nou port în care cobiri apoi pentru 9-10 ore de plimbare, adaugă Alexia Eram.

Wonder of the Seas va rămâne în Mediterana de Vest până la toamnă, urmând ca, din luna noiembrie, să plece pentru circuite în Marea Caraibelor până în primăvara anului viitor. Sora vasului, din aceeași categorie, Odyssey of the Seas, are circuite, vara aceasta, în Mediterana de Est, ancorând în cele mai frumoase insule din Grecia.

Croazierele Royal Caribbean pot fi rezervate în România direct la reprezentanța companiei, www.rccl.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *