Connect with us

ADPM Health

Alimentele dietetice din dieta Gianluca Mech

Dieta Gianluca Mech nu este o dieta asa cum ne gandim cand ne vine in minte acest cuvant. Nu inseamna chin si restrictii, ci mai degraba echilibru, disciplina si alimente absolut delicioase, dar cu ingrediente naturale, din plantele medicinale, care garanteaza un mod sanatos de a pierde in greutate.

Publicat

pe

Alimentele dietetice din dieta Gianluca Mech

Sezonul cald este aproape si toata lumea viseaza sa poata avea o silueta perfecta pe timp de vara. Tocmai de aceea, asta este perioada propice pentru a incepe un stil de viata sanatos. Nu de maine, nu de luni, nu de pe data de 1. Ci azi!

Ivana Trump si Gianluca Mech au lansat Italiano Diet la New York!

Iar un stil de viata sanatos nu inseamna neaparat chin si restrictii, ci mai degraba echilibru, disciplina si alimentele potrivite. Unde mai pui ca vine „la pachet” nu doar cu silueta mult visata, ci si cu o stare buna de sanatate.

Dieta Gianluca Mech este unica, in comparatie cu alte diete, toate mesele sale au fost brevetate cu succes in Statele Unite, Canada si Europa. Ofera o gama larga de mese si gustari, cu o gama variata de alimente dulci si sarate.

Andreea Marin a vizitat fabrica lui Gianluca Mech, din Italia

Toate produsele sunt inovatoare si unice si sunt imbogatite cu ingrediente naturale, din plantele medicinale, urmand o traditie italiana pe baza de plante, care garanteaza un mod sanatos de a pierde in greutate.

Advertisement

Iata cateva dintre proprietatile plantelor pe care le contin alimentele din dieta Gianluca Mech:

Plante care AMELIOREAZA SENZATIA DE FOAME (Griffonia): ajuta la combaterea senzatiei de foame si imbunatateste starea de spirit.

Plante cu actiune DIURETICA (Lespedeza): reduce retentia de apa din organism.

Plante cu actiune ANTIOXIDANTA (Cantaloupe): ajuta la mentinerea frumusetii pielii in timpul procesului de slabire.

Plante cu actiune PERISTALTICA si EMOLIENTA (Mallow, Frangula): ajuta la transportul alimentelor ingerate prin tractul intestinal.

Advertisement

Plante cu actiune DIGESTIVA si CARMINATIVA (Anason Stelat, Fenicul): ajuta la digestie si lupta impotriva balonarii abdominale, prin eliminarea gazelor de fermentatie din tubul digestiv.

Plante cu actiune PROTEOLITICA (Papaya, Ananas): ajuta procesul de digestie si descompunerea proteinelor, astfel incat sa poata fi mai bine asimilate pentru a asigura o nutritie optima in timpul pierderii in greutate.

Plante cu actiune COLERETICA, COLAGOGICA si HEPATICA (Artichoke, Dandelion): ajuta la purificarea organismului si creste eliminarea deseurilor din ficat si rinichi, protejand in acelasi timp aceste organe care au un rol foarte important in procesul de slabire. In plus, aceste plante ajuta secretia bilei si fluxul acesteia catre intestinul subtire.