Connect with us

Stiri Interne

Alina Puscas, scoasa cu targa dintr-o emisiune tv! Nu-si mai poate misca mainile!

In timpul filmarilor pentru emisiunea „Splash! Vedete la apa”, aLinei Puscas i s-a facut brusc rau si a simtit ca nu-si mai poate misca mainile. Producatorii show-ului tv au chemat de urgenta Salvarea, iar vedeta a ajuns la spital. Iata concluzia medicilor!

Publicat

pe

alina-puscas-salvare-splash

Alina Puscas are grave probleme de sanatate dupa participarea la emisiunea „Splash! Vedete la apa” de la Antena 1. Alinei i s-a faut rau la filmari si, in timpul unei sarituri in bazin, a simtit dintr-o data ca nu isi mai poate misca mainile, motiv pentru care producatorii show-ului de televiziune au chemat de urgenta Salvarea.

alina-puscas-salvare-splash1

Se pare ca Alina Puscas are, conform medicilor care au examinat-o, un inceput de pneumonie si o contractura musculara puternica, motiv pentru care nu isi va mai putea duce la bun sfarsit participarea la „Splash!”.

“Dupa ce am sarit, mi s-au blocat iar mainile. M-au vazut cei din productie si m-au scos din emisiune. La spital, mi s-a facut glucoza intravenos si s-a constatat ca am tensiunea foarte crescuta. N-am mai patit asa ceva in viata mea”, a povestit vedeta pentru a1.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *