Connect with us

Stiri Interne

Alina Sorescu a primit decizia instanței: Fetițele vor locui cu ea!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie, iar prima luptă în instanță a fost pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Ieri, Alina a anunțat public că s-a hotărât stabilirea domiciliului fetelor la ea.

Publicat

pe

Alina Sorescu a primit decizia instanței: Fetițele vor locui cu ea!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Speculații referitoare la această despărțire au apărut încă de anul trecut în presă. Cei doi au preferat să nu comenteze însă public situația căsniciei lor. Acum este oficial. Au depus actele de divorț, iar Alexandru Ciucu a cerut în instanță custodia fetițelor pe care le are cu Alina Sorescu.

Prima luptă în instanță a fost câștigată de Alina Sorescu. Chiar ea a dezvăluit ieri public, pe rețelele de socializare, acest lucru.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris Alina pe social media.

Conform Click.ro, Alina Sorescu a fost cea care a depus actele de divorț în urmă cu aproape trei luni. Pe 3 mai a avut loc și primul termen de judecată în proces, inițiat la cererea designerului Alexandru Ciucu. Acesta a înaintat atunci o ordonanță președințială pentru ca domiciliul fetelor să fie stabilit la el acasă. Instanța a decis însă în favoarea Alinei Sorescu.

În ce apartament s-a mutat Alina Sorescu după despărțirea de Alexandru Ciucu

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *