Connect with us

Stiri Interne

Alina Sorescu dezvăluie cum le-a afectat divorțul de Alexandru Ciucu pe fetițele sale

A trecut mai bine de un an de când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au hotărât să pună oficial punct căsniciei lor. Chiar și în prezent, cei doi se luptă în instanță pentru custodia fetițelor, mai ales după ce ultima soluție pronunțată spune ca fetele să locuiască o săptămână la mamă și o săptămână la tată. Iată cum spune Alina că le-a afectat divorțul pe Carolina și Raisa!

Publicat

pe

Alina Sorescu dezvăluie cum le-a afectat divorțul de Alexandru Ciucu pe fetițele sale

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat oficial anul trecut după o căsnicie de doisprezece ani. La scurt timp după separare, cei doi au început procesul pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Dacă prima luptă în instanță a fost inițial câștigată de mamă, iată că lucrurile nu s-au oprit acolo. Pentru că decizia nu era una definitivă, tatăl a făcut apel, iar soluția pronunțată în această primăvară spune ca fetele să locuiască o săptămână la mamă și o săptămână la tată. După cum dezvăluie însăși Alina, această situație este bulversantă pentru micuțele Carolina și Raisa.

Într-un interviu pentru OK! Magazine, Alina a vorbit deschis despre divorțul de Alexandru Ciucu și despre modul în care toată această situație le-a afectat pe fete.

Se pare că între ei existau deja de mai mulți ani discuții despre separare. Ba chiar mai mult, problemele în căsnicia lor ar fi apărut chiar dinainte de venirea pe lume a fetițelor. Alina a sperat însă că, odată ce vor deveni părinți, lucrurile se vor schimba în bine. Iată însă că nu a fost deloc așa.

În ciuda problemelor din cuplu, între ei au existat chiar și discuții despre un al treilea copil, întrucât Alexandru își dorea mult și un băiat. Iminentul divorț a făcut ca aceste discuții să nu se mai concretizeze.

„Hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm. Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă”, a declarat artista.

Alina spune că fiicele sale sunt bulversate din pricina acestui program.

„Când noi doi ne-am separat, tatăl lor era plecat la cursuri la Paris. Ele nu au simțit foarte puternic separarea noastră, pentru că erau obișnuite cu plecările lui. Ceea ce au resimțit puternic e această mutare a lor săptămânală și faptul că jumătate din timpul lor nu stau cu mine. Asta în condițiile în care eu și părinții mei fiind până acum prezenți nonstop în viața lor, încă de la naștere”, a mai adăugat ea.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *