Connect with us

ADPM Cool

Alina Sorescu: „Eticheta de „pustoaica” m-a urmarit mult timp.”

Alina Sorescu stie o din cand in cand este recomandat sa ne reinventam, sa cautam sa ne inconjuram de oameni care sa ne aduca zambete si sa gasim acel ceva care sa ne umple de bucurie. Ea a gasit reteta implinirii si a combinat perfect jobul de „mama” cu cel de artista. Asa a dat viata atelierului de muzica pentru copii „Picii lu’ Soreasca”. Traieste fiecare zi din plin si deja se pregateste de spectacolele pentru Craciun. Afla ce mai pune la cale artista!

Publicat

pe

 

1.    Ce rol dintr-un serial celebru ti-ai fi dorit sa interpretezi?

Alina: Mi-ar fi placut sa dublez vocea protagonistei serialului de desene animate „Elena din Avalor.” Deocamdata am experimentat treaba asta pentru „Garda felina.” Sunt fascinata de tot ce inseamna Disney.

2.  Te uiti la Netflix? Care este serialul tau preferat?

Alina: Momentan „My little pony” cu fetele mele :))) Dupa cum observi, totul in viata mea este despre si cu copii :))

3. Ai avut vreo vacanta ratata? Ce s-a intamplat?

Alina: Cand s-a intamplat sa se imbolnaveasca fetitele mele, ceea a insemnat sa le veghez in loc sa ne tinem de ce stabilisem. Si pana sa apara pe lume Carolina si Raisa, o toxiinfectie alimentara patita mai demult la Istanbul.

4. Ce minciuna ai spus in copilarie ca sa te invoiesti de la scoala?

Alina: Ma invoiam suficient pentru spectacole sau turnee, asa ca, desi poate parea ciudat, abia asteptam sa fiu cu colegii 🙂

5.  Ai avut vreo porecla in copilarie?

Alina: Nu!

6. Ce crezi ca intelege gresit lumea despre tine?

Alina: Deja cei care ma stiu de mica observa ca am crescut si ca sunt un om in toata firea, cu proprii copii, cu propriul bussiness (atelierul meu de muzica pentru copii „Picii lu’ Soreaca”) si cu o parere inteleapta despre viata in general. Eticheta de „pustoaica” m-a urmarit mult timp 🙂

 7.  Ce faci cand esti prinsa in trafic?

Alina: Cant. Ce ascult la radio sau experimentez variante ale pieselor la care lucrez in perioada respectiva, ale mele sau pe care le cant cu picii mei. Acum de exemplu fredonez in continuu melodia pe care o pregatesc pentru iarna.

8. Care este activitatea voastra preferata in familie?

Alina: Ne uitam la un film, ne plimbam sau citim povesti.

9. Pizza sau burger?

Alina: Pizza. Musai quatro formaggi.

10. Ce planuri ai pentru urmatoarea perioada?

Alina: Reiau cursurile mele de muzica cu „Picii lu’ Soreasca” si ma pregatesc deja pentru Craciun. Urmeaza sa inregistram un cantec nou, sa filmam un videoclip si sa cantam la evenimentele de sezon.
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *