Connect with us

Stiri Interne

Alina Sorescu naste de Pasti? Si-a facut deja bagajul!

Alina Sorescu are toate sansele sa nasca exact de Pasti. Artista si-a facut deja bagajul cu care urmeaza sa plece la maternitate. Ramane de vazut daca cea de-a doua fiica va sosi exact in ziua Invierii Domnului.

Publicat

pe

alina-sorescu-nastere

Alina Sorescu are toate sansele sa nasca exact de Pasti. Conform estimarilor, cel de-al doilea copil al artistei cu designerul Alexandru Ciucu, ar urma sa vina pe lume in jurul datei de 1 mai, zi in care, anul acesta, pica exact Pastele Ortodox. Alina si-a facut deja bagajele si asteapta semnele prevestitoare ale nasterii.

In cazul in care fetita ei va veni pe lume mai devreme, artista va avea ocazia sa ajunga acasa in timp util pentru a petrece Pastele acasa, alaturi de intreaga familie.

“Bagajul de maternitate e aproape gata, mi-am pus deja in el lucrurile de care eu si bebe vom avea nevoie.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-fetita

Astept sa vad cum va fi vremea, pentru a lua si hainutele potrivite pentru bebelusa cand vom pleca acasa. Nu sunt superstitioasa, m-am pregatit cu tot necesarul de dinainte, pentru a-i asigura celei mici tot confortul si pentru a evita situatiile stresante sau agitate dupa nastere”, a declarat Alina Sorescu pentru Libertatea.