Connect with us

Stiri Interne

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Urmează întâlnirea în instanță!

După mai multe luni în care s-au vehiculat zvonuri în presă cu privire la o posibilă despărțire, iată că inevitabilul se întâmplă. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Urmează întâlnirea în instanță!

Publicat

pe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Urmează întâlnirea în instanță!

În ultimele luni, în presa autohtonă s-au tot vehiculat zvonuri cu privire la despărțirea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. De fiecare dată însă, cei doi au spus că nu vor să își comenteze public viața privată. Conform Click.ro, inevitabilul s-a produs. Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu pentru custodia celor două fetițe.

Primele zvonuri cu privire la divorț au apărut în toamna anului trecut. Atunci, Alina a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apărea alături de Ciucu. La rândul lui, acesta a fost surprins fără verighetă.

Au fost deseori întrebați de presă despre căsnicia lor, însă au evitat de fiecare dată să dea un răspuns clar.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine.”, declara Alina Sorescu la Prima TV în urmă cu ceva vreme.

În prezent, pe portalul instanței de judecată apare, negru pe alb, cererea lui Alexandru Ciucu. Acesta a solicitat o ordonanță președințială. Motivul? Program de vizită pentru cele două fetițe pe care le au împreună: Carolina și Raisa.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu, cuplati de un celebru designer!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *