Connect with us

Stiri Interne

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, lupta pentru custodia fetițelor. De ce se plânge acum artista!

După un mariaj de 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț. Mai mult decât atât, cei doi se luptă în instanță pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Iată de ce se plânge acum artista!

Publicat

pe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, lupta pentru custodia fetițelor. De ce se plânge acum artista!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit. Cei doi sunt acum în plin proces de divorț. Zvonurile cu privire la această despărțire au apărut încă de anul trecut în presă. Cu toate astea, în primă instanță cei doi au preferat să nu comenteze public situația căsniciei lor. Acum, inevitabilul s-a produs. Au ajuns la divorț și se luptă pentru custodia fetițelor.

În prezent, Carolina și Raisa locuiesc alături de mama lor, așa cum a hotărât instanța. Decizia se pare că nu este însă una definitivă. În ultima perioadă, Alina Sorescu a devenit ținta unor acuzații. Zvonuri care circulă în spațiul public și pe care aceasta și-a dorit să le dezmintă.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat. În urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică.

Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu pentru Impact.ro.

După ce Alina a intentat divorțul în luna ianuarie, Alexandru Ciucu a intentat la rândul lui o ordonanță președințială. Scopul? Voia ca domiciliul fetelor să fie stabilit la el pe perioada procesului. Instanța i-a respins deja de două ori această cerere.

Alina Sorescu a primit decizia instanței: Fetițele vor locui cu ea!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *