Connect with us

Stiri Interne

Amadeus canta alaturi de Bebe Cotimanis in aceasta seara la Romanii au Talent

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus vor urca in aceasta seara pe scena emisiunii “Romanii au talent”, unde vor sustine un recital cu totul special, impreuna cu juratul Bebe Cotimanis!

Publicat

pe

amadeus-bebe-cotimanis

Cel mai cunoscut cvartet electric feminin din Europa, trupa Amadeus, va urca in aceasta seara pe scena „Romanii au talent”. Cele patru artiste vor sustine la Pro TV un recital cu totul special, in cadrul caruia Constantin Cotimanis, cunoscut publicului drept Bebe Cotimanis, membru al juriului competitiei, va recita o poezie in fata spectatorilor si a milioanelor de telespectatori.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis vor purta tinute albe, de poveste, si vor canta live o piesa in ton cu versurile recitate de cunoscutul actor.

Momentul va avea loc in cadrul celei de-a treia transmisii live a competitiei de la Pro TV.

„Pe Bebe Cotimanis il admiram de cand eram copii. Este deosebit de talentat, are o voce pe care o recunosti dintr-o mie si suntem deosebit de incantate sa colaboram pentru acest moment special”, declara Andreea Runceanu.

Advertisement

Artistele ajung la “Romanii au talent” dupa o serie de concerte sustinute in Europa si Africa, la Paris, Cannes, Monte Carlo, in Maroc si Nigeria.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala. Artistele au concertat in ultimii 13 ani in peste 50 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux.

Muzica pe care o interpreteaza este universala si apreciata pe toate meridianele, recent jurnalistii de la una dintre cele mai faimoase reviste din America numindu-le „una din cele mai originale trupe din Europa”.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *