Connect with us

Stiri Interne

Zanele de la Amadeus canta Dansul Mirilor 2015! Iata ce piesa este ceruta la nunti anul acesta!

Cele 4 artiste din trupa Amadeus au inclus, in conceptul de show tip live band, pe care l-au lansat recent, cea mai ceruta piesa la nunti anul acesta, pentru traditionalul dans al mirilor. Iata despre ce melodie este vorba!

Publicat

pe

Amadeus-Classical-Fairytale1

Talentatele artiste din trupa Amadeus au lansat, odata cu noul concept de show tip live band, si un program destinat nuntilor, in care au inclus o piesa care este din ce in ce mai ceruta pentru traditionalul dans al mirilor.

Este vorba de propia varianta a piesei “Hijo de la luna”, pe care artistele din Romania au transformat-o radical intr-o melodie de vals. Varianta fetelor de la Amadeus a devenit, de altfel, viral pe internet, fiind apreciata si recomandata de zeci de mii de oameni pe paginile lor de Facebook.

Amadeus-nou2

Artistele canta “Hijo de la luna” intr-o atmosfera de basm, purtand rochii albe, de zane, si fiind inconjurate de gheata carbonica, unul din efectele speciale senzationale pe care il folosesc in noul lor show.

Piesa a atras atentia cuplurilor care se casatoresc, astfel ca artistele au primit deja cereri ca melodia sa reprezinte “Dansul mirilor” la nuntile ce vor avea loc anul acesta.

“’Hijo de la Luna’ este, in opinia mea, una din cele mai frumoase povesti de dragoste din lume si una din cele mai sensibile melodii de iubire. O indragesc din prima clipa in care am ascultat-o. Am transformat-o intr-o varianta instrumentala sensibila. Este una din optiunile noastre pentru ‘Dansul mirilor’. Am primit deja multe cereri de a canta la nuntile de anul acesta. Am pregatit un show live, in care cantam, mai intai in formula de cvartet, de la sosirea invitatilor pana inclusiv la ‘Dansul Mirilor’. Apoi, in formula de band live, cantam piese internationale si romanesti, de dans pentru ca invitatii sa se simta bine si sa danseze pret de aproape doua ore”, declara Andreea Runceanu.

Cele patru artiste din Amadeus canta acum si cu voce si au adaptat pentru noul show piese romanesti si internationale, rezultatul fiind spectaculos.

amadeus-show

Au in desfasurator peste o suta de piese internationale si romanesti, interpretate in propria variata. De la „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”, „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, pana la cele autohtone ”Vrei sa ne intalnim sambata seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar si muzica populara.

Melodiile te fac sa traversezi emotii dintre care mai diverse, te fac sa dansezi nebuneste, dar sa si traiesti cu sufletul fiecare acord de vioara, violoncel sau pian.

Amadeus-show-feat-Xenti

“Este un spectacol care te face sa te bucuri de fiecare secunda in parte, sa traiesti emotii puternice si sa te faca sa dansezi si sa te simti bine. Am pus in el tot ce avem mai bun”, spune Andreea Runceanu.