Connect with us

Stiri Interne

Romancele de la Amadeus au cantat in Nigeria pentru constructia unui spital pentru copiii saraci din Africa! VIDEO

Talentatele artiste din trupa Amadeus au cantat recent in cadrul unui eveniment caritabil din Nigeria. Astfel, frumoasele romance au ajutat la strangerea de fonduri necesare pentru constructia unui spital pentru copiii saraci din Africa.

Publicat

pe

Amadeus-Nigeria-2

Cele patru artiste din trupa Amadeus au fost invitate in Nigeria pentru a sustine un concert caritabil in cadrul unei gale fastuoase ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa.

Amadeus-afis-Nigeria

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au petrecut cateva zile de neuitat in Lagos, Nigeria, oras in care au avut programate doua concerte: unul caritabil organizat de fundatia St. Georges Lodge 3065, si altul intr-un club din oras la un eveniment privat.

Amadeus-Nigeria-5

“Gala caritabila este organizata o data pe an. De aceasta data, fondurile obtinute in urma vanzarii biletelor de intrare si a donatiilor suplimentare vor fi folosite pentru constructia unui spital intr-o zona extrem de dezavantajata a Lagosului. Un profesor doctor nigerian a donat pamantul pe care se va ridica spitalul. Tema evenimentului a fost ‚James Bond’, astfel ca am pregatit special pentru acest eveniment o un colaj cu tema din 007 si Skyfall, piesa lui Adele. Am avut rochii de seara Bella Sposa si am oferit varianta noastra de show complet, cu grafica proiectata pe ecrane LED. Ne-am simtit extraordinar. Am cantat si ‚Balada’ de Ciprian Porumbescu si piese romanesti si am avut extraordinar de placuta surpriza sa vedem cum invitatilor le-au dat lacrimile de emotie ascultandu-le”, povesteste Andreea Runceanu.

Amadeus-Nigeria-4 Amadeus-Nigeria-3

Amadeus este trupa romaneasca cu cea mai larga deschidere internationala, concertand pana acum in peste 30 de tari de pe patru continente. Cu fiecare concert sustinut peste hotare, cele patru artiste promoveaza intr-un mod cat se poate de pozitiv Romania.

Amadeus-Nigeria-1

Talentatele artiste sunt invitate sa sutina concerte in cadrul evenimentelor exclusiviste de pretutindeni. Au la activ sute de concerte, pe trei continente, atat la evenimente ce promovau tara noastra ca destinatie turistica si culturala, cat si la festivaluri de muzica internationale.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *