Connect with us

Stiri Interne

Fetele de la Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista aviatica din Romania!

Frumoasele artiste din trupa Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista din Romania, a aeroportului International Iasi, printr-un concert cu totul inedit.

Publicat

pe

Amadeus-pista-Iasi-2

Renumite pentru spectacolele lor elegante, cu prestanta, cele patru artiste din trupa Amadeus au sustinut cel mai matinal show din cariera, la ora noua dimineata, in fata invitatilor speciali: Ioan Rus, Ministrul Transporturilor, ambasadori, diplomati, parlamentari, primari si oameni de afaceri, toti veniti la aeroportul International Iasi pentru a lua parte la evenimentul de inaugurare a celei mai moderne piste din Romania.

Amadeus-Iasi-1

Purtand rochii elegante, in combinatii de alb si negru, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au cantat la vioara, violocel si pian arii clasice, pe ritmuri moderne, precum si piese din repertoriul propriu.

Amadeus concert Iasi

Inaintea recitalului a avut loc o slujba religioasa, iar evenimentul inaugural a mai inclus aterizarea primului zbor oficial pe noua pista (cursa TAROM Roma – Iasi), precum si un spectacol aviatic sustinut de catre echipa de acrobatie Hawks of Romania.

A fost pentru prima data cand un artist sau o formatie din Romania concerteaza la inaugurarea unei piste aviatice, sustinand un recital in zona unde decoleaza si aterizeaza avioanele.