Connect with us

Stiri Interne

Trupa Amadeus a dat lovitura! A inaugurat cel mai fitos model de BMW la Istanbul!

Frumoasele fete din trupa Amadeus au devenit primele artiste din Romania care au concertat la inaugurarea unuia din cele mai exclusive modele de masini din lume, BMW i8, eveniment exclusivist ce a avut loc in Istanbul.

Publicat

pe

Amadeus BMW

Celebre pentru show-urile lor elegante, cu prestanta, cele 4 artiste din trupa Amadeus au fost invitate sa sustina un recital la evenimentul de lansare a BMW i8 ce a avut loc la Istanbul, cea mai noua masina electrica din lume, cu un aspect desprins parca din filmele SF.

Concertul a avut loc intr-un complex imens, decorat special cu aceasta ocazie, iar romancele au fost admirate de invitati sositi din intreaga lume.

Citeste si: VIDEO! Cel mai frumos cover! Mira si Amadeus canta piesa lui Smiley, “Acasa!”

Amadeus BMW i8

„Arata incredibil aceasta masina, nu am crezut ca s-a ajuns asa departe in industrie. Aproape nu-mi vine sa cred ca in curand voi vedea masina asta pe strada asteptand cuminte la semafor. A fost un eveniment high class, la care au fost invitati oameni din industrie si VIP-uri din lumea mondena locala. Din piesele pe care le-am cantat cred ca cel mai mare succes l-a avut „Unstoppable”, probabil si pentru ca se potrivea perfect subiectul evenimentului, declara Andreea Runceanu.

Amadeus BMW i8 a

Nu este pentru prima data cand romancele ce formeaza cvartetul Amadeus concerteaza la evenimente exclusiviste de peste hotare. Artistele au mai sustinut spectacole la lansarea noului Porsche 911 de la Beijing, la decernarea premiilor Formula 1 de la Viena, in Cairo, Egipt, la lansarea unui SUV Toyota sau, recent, tot la Cairo, la lansarea unui nou model Mitsubishi.

Citeste si: Fetele de la Amadeus au inaugurat cea mai moderna pista aviatica din Romania!

Amadeus este, de ani buni, una din cele mai cerute trupe romanesti pentru a evolua in cadrul evenimentelor exclusiviste, precum lansari de produse premium din zona auto, accesorii de lux, evenimente de tip management meeting, baluri, gale si receptii.

Patricia Amadeus bmw i8

Cvartetul si-a extins formula de spectacol incluzand noi instrumentisti alaturi de care au construit un show-concept unic pe piata muzicali romaneasca, in care adopta noi stiluri muzicale, de la Bossa Nova pana la fuziuni de Jazz si Chill-out, dar si hituri internationale reinterpretate.