Connect with us

Stiri Interne

Amadeus canta hitul international Indila – Derniere Danse! Promoveaza Bucurestiul ca Micul Paris peste hotare! VIDEO

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, cele patru artiste din trupa Amadeus, surprind placut inca o data iubitorii muzicii de calitate si lanseaza un cover al renumitului hit international “Derniere Danse”, interpretat de Indila.

Publicat

pe

Amadeus-Derniere-Danse-3

„Derniere Danse” (Indila), melodia care a devenit fenomen peste tot in lume si al carei videoclip filmat pe strazile Parisului a strans aproape 70 de milioane de vizualizari, este acum interpetata de talentatele artiste de la Amadeus exclusiv la vioara, violoncel si pian.

Amadeus-Derniere-Danse-9

Videoclipul noii versiuni a fost filmat in Bucuresti, prezentand orasul ca Micul Paris pregatit sa fie descoperit de potentialii turisti straini.

Amadeus-Derniere-Danse-4

Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au filmat “Derniere Danse” in centrul vechi, langa Arcul de Triumf, Ateneul Roman, in Piata Revolutiei, Palatul Parlamentului, Parcul Izvor, Parcul Herastrau, pe malul Dambovitei si pe singurul helioport situat pe o cladire privata din Bucuresti, Crystal Tower Bucharest Heliport, loc ce ofera o panorama extraordinara a capitalei.

Amadeus-Derniere-Danse-1

Regizorul clipului este George Mihailescu, cel care a regizat si videoclipul piesei “Fericirea are chipul tau”, varianta bossa-nova a piesei Mihaelei Runceanu, interpretata de Amadeus.

Amadeus-Derniere-Danse-5

Frumusesea artistelor a fost pusa in valoare de machiajul si coafura Cristinei Grama si de tinutele Patrizia Pepe recomandate de stilistul Alina Dascalescu.

Advertisement

Amadeus-Derniere-Danse-6

“Ne-am dorit sa prezentam Bucurestiul ca acelasi Mic Paris asa cum era denumit in perioada interbelica si sa aratam ca poti trai momente incantatoare aici, zi de zi, daca stii sa privesti si cu inima deschisa, sa remarci adevarata frumusete a orasului in care traiesti, dincolo de preconceptiile preluate nedrept de la negativistii din jurul nostru. Speram ca prin acest clip, cei de afara sa redescopere Bucurestiul sau sa li se confirme inca o data ca merita sa il viziteze”, declara Andreea Runceanu.

Amadeus-Derniere-Danse-7

Amadeus a concertat in ultimii 13 ani in cadrul celor mai importante evenimente publice si private din tara, dar si peste hotare, reprezentand Romania cu mandrie la evenimente in Europa, Asia, Africa si America (World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1 Viena, Porsche Carrera 911 launch Beijing, NYE Event Baku Azerbaidjan, Gulf Insurance Group 50th Anniversary in Kuwait, etc).

Amadeus-Derniere-Danse-8

Amadeus ramane alegerea ideala pentru segmentul de enertainment al evenimentelor de tip corporate, al lansarilor de produse premium din zona auto, a accesoriilor de lux, al evenimentelor de tip management meeting, baluri, gale si receptii, prin prisma faptului ca imbina eleganta si prestanta muzicii clasice cu imaginea fresh a artistelor si a show-urilor dinamice pe care acestea le pun in scena.

Advertisement