Connect with us

Stiri Interne

Zanele de la Amadeus, superbe in fote romanesti! Iata cum au promovat Romania la Stuttgart si cum le-au cantat strainilor!

Artistele din trupa Amadeus au sustinut un recital de neuitat la Stuttgart, pe scena Targului International de Turism CMT Stuttgart, impresionand vizitatorii sositi din intreaga lume.

Publicat

pe

Amadeus-Stuttgart-1

Cvartetul Amadeus a promovat valorile Romaniei, la Stuttgart, atat prin muzica interpretata, cat si prin tinutele vestimentare. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au purtat haine de inspiratie traditionala, stilizate de Liliana Turoiu, lector universitar la Universitatea de Arte.

“Am avut croite special pentru acest eveniment patru fote stilizate, cuprinse in talie de brauri brodate. Am avut o aparitie spectaculoasa, fotele fiind elemente contrastante din imaginea noastra de ansamblu, alaturi de instrumentele noastre. Multumita franjurilor cusute la baza fotelor, coregrafia noastra a fost si mai spectaculoasa in lumina reflectoarelor”, declara Patricia Cimpoiasu, artista care canta la violoncel in trupa Amadeus, la randul ei absolventa a cursurilor de stilism vestimentar.

Amadeus-Stuttgart-2

Frumoasele artiste din Amadeus au avut, in plus, si coafuri cu totul speciale.

“In echipa romanilor iscusiti a fost si hairstylist-ul nostru, Cristina Grama, care a uimit prin operele ei de arta. Coafurile modelelor de la stand au fost lucrate din lana naturala, extrem de voluminoase, pastrandu-si neclintit echilibrul pe toata durata evenimentului. Conceptul Cristinei a fost inspirat din operele de arta ale lui Brancusi si din elementele traditionale romanesti. Noi am avut impletituri spectaculoase si floricele rosii printre suvitele de par impletite, pentru a da si mai multa personalitate tinutelor”, adauga Patricia.

Targul International de Turism CMT Stuttgart se desfasoara in perioada 17–25 ianuarie 2015 la Stuttgart, in Germania, si este cunoscut drept cea mai mare manifestare pentru public din lume.

Amadeus-Stuttgart-3

Alaturi de Amadeus, pe scena standului Romaniei au urcat si Jezebel, Cristi Gram, Mihai Nenita, Josef Kappl, Marius Mihalache si doi dintre ambasadorii turismului romanesc, Nicolae Voiculet si Ovidiu Lipan Tandarica. Artistii au interpretat melodii din repertoriul propriu, dar si, impreuna, o varianta originala a “Ciocarliei”.

Nu este pentru prima data cand Amadeus reprezinta Romania cu brio peste hotare. De-a lungul celor 14 ani de cariera, artistele au concertat pe trei continente, atat la evenimente ce promovau tara noastra ca destinatie turistica si culturala, cat si la festivaluri de muzica internationale.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *