Connect with us

Stiri Interne

VIDEO! Cel mai frumos cover! Mira si Amadeus canta piesa lui Smiley, “Acasa!”

Fetele din trupa Amadeus le-au pregatit o noua surpriza fanilor. Cele 4 artiste au realizat, impreuna cu Mira, fosta concurenta de la “Vocea Romaniei”, un cover inedit si extrem de reusit dupa hit-ul lui Smiley, “Acasa”.

Publicat

pe

Amadeus-Mira-Acasa-1

Mira, fosta concurenta de la “Vocea Romaniei”, a lansat, alaturi de trupa Amadeus, unul din cele mai frumoase coveruri ale unei piese romanesti. Hitul lui Smiey, „Acasa”, are acum, multumita colaborarii talentatelor artiste, o varianta acustica spectaculoasa.

Amadeus-Mira-Acasa-3

Vocea tinerei artiste este completata de acordurile la vioara, violoncel si pian ale frumoaselor artiste din Amadeus, precum si de elemente de percutie ce dau ritm compozitiei.

Amadeus-Mira-Acasa-2 Amadeus 1

„A fost o provocare sa reusim sa inlocuim orchestratia facuta de Smiley cu doar doua viori, un violoncel si un pian, si totusi sa nu se piarda nimic din frumusetea si dinamica piesei. ‘Acasa’ este superba din toate punctele de vedere, iar mesajul ei este foarte puternic – orice s-ar intampla, oricat de sus sau departe ajungem, sa nu uitam cine suntem cu adevarat si sa ne intoarcem mereu acasa, acolo de unde am pornit. Ne bucuram ca Mira ne-a facut aceasta propunere si suntem curioase daca lui Smiley ii va placea varianta noastra. Pe Mira am urmarit-o la ‘Vocea Romaniei’. Are o voce puternica si un timbre special. Ne dorim sa mai colaboram si cu alte ocazii“, declara Andreea Runceanu (Amadeus).

Amadeus-Mira-Acasa-4

Amadeus are la activ un alt cover de impact dupa o piesa de succes. Varianta proprie a hitului “Derniere Danse” (Indila), se bucura de un succes international notabil, videoclipul piesei fiind vizualizat pe Youtube de peste jumatate de milion de oameni din Romania si de peste hotare.

Amadeus-Mira-Acasa-5

“Mi-a placut ‘Acasa’ inca de la inceput si mi-am dorit sa fac un cover. Asa ca, atunci cand am decis sa filmez un live session, piesa lui Smiley a fost prima optiune. Sper ca oamenilor sa le placa aceasta versiune impreuna cu fetele de la Amadeus carora le multumesc pentru ca au acceptat propunerea mea”, a spus Mira.

Mira

In urmatoarea perioada, Mira va lansa noi coveruri din cadrul aceleiasi sesiuni live, precum si un nou single.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *