Connect with us

Stiri Interne

Fetele de la Amadeus, pazite in Nigeria de bodyguardul Madonnei si al lui George Clooney pentru a nu fi rapite

Talentatele artiste din trupa Amadeus au cantat recent in cadrul unui eveniment caritabil din Nigeria. Acolo, au avut parte de tratament VIP si de servicii de paza si securitate de exceptie, fiind pazite chiar de bodyguardul Madonnei si al lui George Clooney.

Publicat

pe

Amadeus-Nigeria

Cele patru artiste din trupa Amadeus au avut parte de zile de neuitat in Nigeria, tara unde au sustinut doua concerte, unul intr-un club din Lagos, si altul in cadrul unei mare gale caritabile ce a avut scopul strangerii de fonduri pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa.

Artistele au avut parte de tratament VIP si de servicii de paza si securitate de exceptie. De acest lucru s-a ocupat chiar cel care i-a pazit in trecut pe celebrii Madonna, George Clooney sau pe membrii trupei U2.

Amadeus-Nigeria-1

„Domnul care ne-a avut in grija, seful echipei de securitate, este sud african specializat in situatii de criza si negociator in cazuri de rapire. Ne-a povestit ca a negociat pana acum 45 de rapiri. Am fost escortate in drumul nostru dintre aeroport si hotel de o masina de security cu sirena si cu oameni inarmati. A fost ingrozitor de aglomerat, un trafic cum nu am vazut nicaieri in lume pana acum. Un drum care in mod normal se face in 20 de minute se poate face chiar si in 5 ore. A fost inspaimantator la inceput, mai ales ca am aterizat noaptea”, povesteste Patricia Cimpoiasu.

Amadeus-Nigeria-3

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au petrecut cateva zile de neuitat in Lagos, Nigeria, oras in care au avut programate doua concerte: unul caritabil organizat de fundatia St. Georges Lodge 3065, si altul intr-un club din oras la un eveniment privat.

Amadeus-Nigeria-4

Fondurile obtinute in urma vanzarii biletelor de intrare si a donatiilor suplimentare vor fi folosite pentru constructia unui spital intr-o zona extrem de dezavantajata a Lagosului.

Advertisement

Amadeus este trupa romaneasca cu cea mai larga deschidere internationala, concertand pana acum in peste 30 de tari de pe patru continente. Cu fiecare concert sustinut peste hotare, cele patru artiste promoveaza intr-un mod cat se poate de pozitiv Romania.

Amadeus-Nigeria-5

Talentatele artiste sunt invitate sa sustina concerte in cadrul evenimentelor exclusiviste de pretutindeni. Au la activ sute de concerte, pe trei continente, atat la evenimente ce promovau tara noastra ca destinatie turistica si culturala, cat si la festivaluri de muzica internationale.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *