Connect with us

Stiri Interne

Amalia Nastase, din nou in fata altarului. Cand se recasatoreste fosta sotie a lui Ilie Nastase

Amalia Nastase este din nou mama si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri Razvan Vasilescu. Desi abia si-a botezat baiatul, Amalia face deja planuri de nunta, care va avea loc, cel mai probabil, chiar in vara acestui an.

Publicat

pe

Amalia Nastase

La 40 de ani, Amalia Nastase spune ca e mai fericita ca niciodata. Mama a doua fete cu marele tenismen Ilie Nastase, Amalia a adus pe lume un baiat la inceputul acestui an. Razvan Vasilescu a aflat la telefon vestea ca va fi tata cand iubita sa i-a trimis o fotografie cu ecografia fiului sau. Cei doi si-au botezat recent fiul, iar acum fac planuri de nunta.

”Amândoi suntem divorţaţi şi ne-am gândit că nu e nevoie de căsătorie, că e totuşi o hârtie… Dar, pe de altă parte, respectul faţă de relaţie impune şi o căsătorie. Hârtia e ceva ce societatea impune, dar acum cred că e ceva ce se face în faţa Lui Dumnezeu, care e mult mai important decât societatea sau hârtia… E important şi pentru copii. Trebuie să vadă o stabilitate, asta e important”, a declarat Amalia Năstase pentru life.ro.

Razvan Vasilescu si Amalia Nastase

Cei doi iubiti nu au stabilit inca data nuntii, dar vor sa mearga impreuna in fata altarului cat mai repede. Nu vor o nunta mare, grandioasa, ci una la care sa le fie alaturi oamenii dragi.

”Noi trăim într-o societate care are foarte multe puncte fixe şi pe mine oamenii m-au fixat într-un punct din acesta… Ştiu ca sunt Amalia Năstase şi, probabil, îmi vor spune aşa multă vreme, nu am de gând să-i corectez…Aş vrea să devin Vasilescu. Am vrut acum, la botez, dar era post şi nu s-a putut. Cât de curând, căci şi Toma merită să aibă părinţi căsătoriţi, aşa cum şi fetele au avut părinţi căsătoriţi”, a mărturisit Amalia Năstase.

Amalia-Nastase-ilie-copii

Amalia Nastase a divortat de Ilie Nastase in 2010, iar, de cativa ani, traieste o poveste de dragoste alaturi de partenerul ei de afaceri Razvan Vasilescu. In urma cu doi ani, aceasta spunea ca, daca va ajunge sa se casatoreasca din nou, nu va imbraca rochia clasica de mireasa, alba imaculata.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *