Connect with us

Stiri Interne

Amalia Năstase s-a îngrășat la loc după ce a slăbit 30 kg. Ce decizie a luat!

Amalia Năstase duce de ani buni o luptă cu kilogramele în plus. În vara lui 2019, vedeta a reușit să slăbească spectaculos un număr impresionant de kilograme, după ce a urmat o dietă oloproteică personalizată, supervizată de nutriționist. Acum, Amalia a pus din nou câteva kilograme bune de care își dorește să scape. Iată ce decizie a luat!

Publicat

pe

Amalia Năstase s-a îngrășat la loc după ce a slăbit 30 kg. Ce decizie a luat!

Deja de ani buni, Amalia Năstase este într-o luptă constantă cu kilogramele în plus. Totul a început în 2019, atunci când Amalia a început o dietă personalizată de tip oloproteic.

Cu ajutorul acestui regim, vedeta a reușit să dea jos 30 de kilograme în câteva luni. Și-a menținut greutatea până în 2021 când, spre final, Amalia a realizat că a pus la loc 15 kilograme. Fosta soție a lui Ilie Năstase a reînceput să țină dietă, a slăbit din nou, dar nici de această dată schimbarea nu a fost pe termen lung.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)

Acum Amalia Năstase a acumulat din nou kilograme nedorite pe care își dorește foarte mult să le dea jos.

În acest sens, Amalia a hotărât să țină post negru și să nu mănânce nimic vinerea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)

„Ați auzit de foarte multe diete cu intermitent fasting sau cu fasting. Fasting înseamnă post. Și uite cum ne întoarcem noi la tradiții de fapt. Fastingul înseamnă post negru, nu mănânci nimic. Putem ține vinerea post negru. Fastingul e post negru, cumva ce ni se pare nouă că e nou azi, dar vine, de fapt, din tradiție.

În post, nu mai mănânci așa de multe toxine, nu mai mănânci carne. E bine să ții postul pentru că e făcut pentru sănătatea omului și spirituală, și fizică.

Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească. Cine nu slăbește a mai gustat ceva”, a declarat ea pentru Click.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *