Connect with us

ADPM Beauty

Amna, cu ochelari ca Lady Gaga la epilare definitiva!

Amna, interpreta hit-ului international “Tell Me Why”, si-a propus sa fie la curent cu cele mai noi trend-uri in materie de frumusete si estetica corporala. Vedeta s-a epilat definitiv cu ajutorul noului aparat SPL: Or-Light de la Yperion, iar la sedinta cosmetica a purtat ochelari de protectie ca ai celebrei Lady Gaga.

Publicat

pe

Asemanarea intre cele doua cantarete a fost izbitoare.

“Nu m-am gandit la aceasta comparatie pana sa ies din salon cu ochelarii la ochi. Fetele de acolo mi-au spus ca au avut un soc atunci cand m-au vazut, crezand ca le-a vizitat Lady Gaga”, declara Amna.

Inainte de sesiunea de epilare, artista a urmat inainte sfaturile trainer-ului international Judith Konckier, prezenta la seminarul sustinut de Beauty Med, pentru ca apoi sa isi ia inima in dinti si sa urmeze procedura la Elos Beauty Center.

“In 20 de minute aveam pielea ca de bebelus! Mi-a fost teama ca voi urla de durere, insa nu am simtit nimic”, declara Amna.

Specialistii sustin ca Or –Light te ajuta sa scapi de 80% din parul nedorit, inca de la prima sedinta. Acest sistem revolutioneaza piata sistemelor de epilare definitiva prin puterea sa de 150 de Juli incorporata intrun sistem de mici dimenisuni.

Fiecare flash este masurat si eliberat in mai putin de 1 secunda, ceea ce face din acest sistem cel mai rapid si puternic sistem de pe piata.