Connect with us

ADPM Coffee Break

Cine este omul care nu s-a mai spalat de 60 de ani

Publicatia Tehran Times a scos de curand la iveala inedita poveste de viata a lui Amou Haji, un iranian in varsta de 80 de ani care nu a mai facut baie de… 60 de ani! Locuieste sub cerul liber, doarme prin gropi sapate in pamant si se hraneste cu carnea putrezita a aricilor morti.

Publicat

pe

no-shower-man

Amou Haji are 80 de ani, locuieste intr-un sat din sudul Iranului si nu s-a mai spalat de 60 de ani. Ultimul record in materie de timp trecut fara a se spala a fost detinut in trecut de un indian in varsta de 66 de ani, Kailash Singh, care nu isi facuse baie vreme de 38 de ani.

no-shower-man-1

Motivul ce sta in spatele deciziei lui Amou de a duce o viata complet izolata sunt in stransa legatura cu momentele extrem de dificile prin care a trecut de-a lungul tineretii sale.

A scapat din mainile unor tineri care au dorit sa-i ofere o baie gratuita fiindca traieste ghidat de crezul ca boala este adusa de curatenie.

no-shower-man-2

Mancarea preferata a lui Amou Haji este carnea putrezuta a animalelor moarte, in special arici, iar atunci cand i se propune sa manance alimente normale si sa bea apa curata, se enerveaza rapid.

no-shower-man-3

Pipa sa este umpluta cu fecale de animale in loc de tutun, iar atunci cand simte nevoia sa fumeze tigari, isi aprinde mai multe deodata.

Advertisement

Poarta o casca de razboi nu pentru a-l feri de inamici pe campul de lupta, ci pentru a se feri de frigul napraznic.

no-shower-man-4

Batranul locuieste in locuri precum o gaura in pamant, foarte asemanatoare unui mormant, sau o baraca saracacioasa construita din mila altora.

Atunci cand vrea sa se vada intr-o oglinda, se foloseste de oglinzile masinilor parcate pe strazi.

no-shower-man-5

Ciudat sau poate ca nu, este fericit cu viata pe care o duce, cu faptul ca nu are practic nimic, lumea mare-i este casa, iar cerul acoperis.

no-shower-man-6

Obisnuieste zilnic sa bea cate 5 litri de apa dintr-un recipient vechi de tinichea ruginita. Frizeriile le ocoleste, dar fiindca uneori parul lui trebuie scurtat, se foloseste de… o flacara pe post de hair stylist!

Advertisement

no-shower-man-7