Connect with us

ADPM Beauty

Amyris, creatia parfumierului Francis Kurkdjian, lansat oficial in Romania

Noul parfum Amyris, realizat in varianta feminina si masculina de celebrul parfumier Francis Kurkdjian, a fost lansat in Romania si se gaseste in exclusivitate Beautik Haute Parfumerie. Kurkdjian este renumit pentru parfumuri celebre realizate pentru case de moda precum Gautier, Armani, Dior, Kenzo sau Versace.

Publicat

pe

Cea mai recenta creatie a talentatului parfumier Francis Kurkdjian este Amyris. O creatie ce se dezvaluie intre razele soarelui si vibratiile pamantului, exprimand focul soarelui. Un buchet sublim cu note de amyris, iris, flori de lamai si portocal californian, vetiver si ambra.

Noua creatie Maison Francis Kurdjian este disponibila in exclusivitate in Romania la Beautik Haute Parfumerie.

Francis Kurkdjian si-a facut debutul ca parfumier, realizand, la 25 de ani celebrul parfum pentru Jean Paul Gaultier, Le Male.

Acqua di Parma , Christian Dior, Giorgio Armani, Guerlain, Jean Paul Gaultier, Juliette Has A Gun, Kenzo, Versace si Yves Saint Laurent sunt doar cateva sunt casele de parfumuri pentru care talentatul parfumier a creat in ultimii 14 ani.

La doar 30 de ani a primit premiul Coty pentru intreaga cariera, iar la 40 de ani importanta distinctie „Chevalier des Arts et Des Lettres”.

“O casa de parfumuri are un suflet si o istorie. Toate emotiile dau viata visului meu, acela de a crea parfumuri care sa ii faca fericiti pe cei din jurul meu”, spune Francis Kurkdjian despre casa de parfumuri ce ii poarta numele.

Parisul este inspiratia sa: monumente maiestuoase lumintate, acoperisuri gri ce dau o nota de magie si turle aurii ce parca ating cerul. Nuantele de gri, auriu si zincul sunt elementele definitorii ce se regasesc in designul sticlelor sale.

AMYRIS POUR FEMME
Cu mintea in Jamaica si cu inima in Florenta, Amyris se dezvaluie intre razele soarelui si vibratiile pamantului, exprimand focul soarelui. Duo-ul Amyris s-a nascut din imbinarea dintre rasini si rizomi, aduse impreuna in doua creatii vibrante.

Amyris este un copac cu un parfum dulce, care contine o rasina onctuoasa de culoare portocalie, a carui parfum este delicat si usor pudrat.

Rizomul de iris Florentin este un ingredient rar si cu un parfum extrem delicat. Un parfum sublim – notele de amyris si iris se imbina cu cele luminoase de flori de lamai, portocala californiana, vetiver haitian si ambra.

Note: flori de lamai, portocala Californiana, amyris jamaican, iris Florentin, vetiver Haitian si ambra.

AMYRIS POUR HOMME

Cu mintea in Jamaica si cu inima in Florenta, Amyris se dezvaluie intre razele soarelui si vibratiile pamantului, exprimand focul soarelui. Duo-ul feminin-masculin Amyris s-a nascut din imbinarea dintre rasini si rizomi, aduse impreuna in doua creatii vibrante.

Amyris este un copac cu un parfum dulce, care contine o rasina onctuoasa de culoare portocalie, a carui parfum este delicat si usor pudrat.

Rizomul de iris Florentin este un ingredient rar si cu un parfum extrem de delicat. Cele doua ingrediente cheie se imbina cu notele de rozmarin din Maroc, mandarina si boabe de tonka, pentru un festival al aromelor deosebite.

Note: rozmarin din Maroc, mandarina Siciliana, amyris jamaican, iris Florentin, absolu de boabe de tonka din Brazilia

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *