Connect with us

Stiri Interne

Ana Morodan, înlocuită cu Mihaela Rădulescu la Masked Singer. Ce alte schimbări vor fi!

În această toamnă, show-ul Masked Singer România revine la Pro TV cu sezonul 2 și schimbări majore atât la masa detectivilor, cât și în ceea ce privește prezentatorul. Ana Morodan și Codin Maticiuc au fost înlocuiți de Mihaela Rădulescu și actorul Alex Bogdan. Emisiunea nu va mai fi prezentată de Jorge, ci de Pavel Bartoș.

Publicat

pe

Ana Morodan, înlocuită cu Mihaela Rădulescu la Masked Singer. Ce alte schimbări vor fi!

Mihaela Rădulescu revine la Pro TV începând cu toamna acestui an. Va fi detectiv în cadrul sezonului 2 din Masked Singer România, pentru care filmările au început deja. Show-ul de telviziune vine anul acesta cu schimbări majore.

Prima schimbare anunțată a fost la capitolul prezentator. Dacă anul trecut emisiunea a fost prezentată de Jorge, anul acesta amfitrion va fi Pavel Bartoș.

Masa detectivilor va arăta și ea diferit față de primul sezon. Asta deoarece Ana Morodan și Codin Maticiuc au fost înlocuiți de Mihaela Rădulescu și actorul Alex Bogdan. Echipa detectivilor va fi completată și de această dată de Inna și Horia Brenciu.

Deși locuiește la Monaco de ani buni, Mihaela Rădulescu revine adesea în România pentru proiecte de televiziune. A făcut-o, în trecut, pentru show-uri precum Ferma sau Românii au Talent.

„Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez. Pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măştile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic”, declară Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu se întoarce în România

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *