Connect with us

Stiri Interne

Anastasia Soare a intrat în juriul emisiunii iUmor

Surpriză în ediția iUmor care va fi difuzată duminică seară la Antena 1. În juriu, Deliei lui Cheloo și Costel li se alătură Anastasia Soare, româncă celebră la Hollywood, supranumită Regina Sprâncenelor din Los Angeles.

Publicat

pe

Anastasia Soare a intrat în juriul emisiunii iUmor

Anastasia Soare, singura româncă ajunsă în topul celor mai bogate femei din SUA în urmă cu doi ani, a acceptat provocarea de fi în juriul iUmor. Aceasta li se alătură Deliei, lui Cheloo şi lui Costel la masa juriului. Este vorba despre cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzată duminica aceasta, de la 20:00.

Stabilită de 33 de ani în SUA, Anastasia Soare s-a născut într-o familie de macedoneni din Constanța. După ce a ajuns peste ocean, a reușit să se remarce în rândul celebrităților de la Hollywood.

„Printre primii mei clienţi faimoşi s-au numărat Michelle Pfeiffer, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Oprah, Sharon Stone, Victoria Beckham, Heidi Klum, Penelope Cruz… Și bărbați aveam foarte mulți clienți. De exemplu, David Beckham, el şi Victoria mi-au fost clienţi, iar acum suntem prieteni foarte buni”, a dezvăluit Anastasia Soare.

Invitația de a juriza la iUmor i s-a părut o experiență frumoasă, care merită bifată măcar o dată în viață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @iumor.romania

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *