Connect with us

Stiri Interne

Anca Pop, alături de Lady Gaga și Katy Perry în topul celor mai difuzate artiste din Japonia

Anca Pop se bucură de mare succes în Japonia, țară unde a locuit și a concertat ani la rând. Artista din România a susținut recent un turneu în șase orașe din Țara Soarelui Răsare, în fața a peste 10.000 de oameni, în Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara și Kobe.

Publicat

pe

Anca Pop, alături de Lady Gaga și Katy Perry în topul celor mai difuzate artiste din Japonia

Cu acest prilej, Anca Pop a fost invitată și la birourile Spotify din Tokyo, piesele artistei ajungând în topul Spotify al celor mai ascultate hituri din Japonia.

“Spotify este o platform uriașă de streaming muzical, foarte cunoscută în Statele Unite și mai ales în Japonia, iar piesa  <Loco Poco> a fost una dintre cele mai ascultate în ultima perioadă. A ajuns pe locul 3 în topul celor mai ascultate piese din Japonia de pe Spotify ăn luna Octombrie. M-au invitat astfel la ei la sediu pentru a ma cunoaste. Ei procedează în mod similar cu orice artist care are mare succes pe Spotify. De-a lungul timpului,  le-au vizitat birourile Lady Gaga, Katy Perry, Pink, Jennifer Lopez sau One Direction. M-au primit cu brațele deschise și mi-au luat câteva interviuri pentru mai multe posturi de radio. Mai mult, am fost invitată să-mi scriu numele pe un perete de onoare, lângă toți ceilalți artiști care le-au trecut pragul”, spune Anca Pop.

După turneul din Japonia, Anca Pop a revenit în România, pentru a lansa piesa “More Than you Know”, o colaborare inedită cu Frații Cocoș și Paul Pepsy.

Cu aceștia Anca Pop a colaborat în trecut și pentru albumul lui Goran Bregovic, „Champagne for Gypsies”, pentru care a compus câteva piese.

Advertisement

Pentru More Than You Know, Anca Pop a ales un stil fusion între muzica pop și cea balcanică și a filmat un clip pitoresc, într-un peisaj idilic, pe colinele din zona Văii Prahovei.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu trei ani, lansând piesele “Free Love” și “Supercool”.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *