Connect with us

Stiri Interne

Anca Pop satisface fanteziile japonezilor în noul clip “Loco Poco”

Piesa “Loco Poco”, considerată de polonezi și de spanioli drept cea mai fierbinte piesă dance a verii, se ascultă acum și în cluburile din Japonia.

Publicat

pe

Anca Pop satisface fanteziile japonezilor în noul clip “Loco Poco”

Special pentru țara asiatică, Anca Pop a lansat un nou remix, produs de DJ Nana, și un clip senzual, în care este filmată mâncnd tăiețeii ramen, satisfăcând astfel una dintre fanteziile sexuale ale japonezilor.

“Am locuit aproape doi ani în Japonia și vă pot spune că imaginația sexuală a bărbaților de acolo este foarte bogată. Una dintre fanteziile lor erotice este să vadă o domnișoară la masă, <luptându-se> cu tăiețeii ramen, care sunt foarte lungi și se mănâncă destul de greu. Am recreat fantezia lor în noul clip și mă pregătesc pentru alte noi show-uri în Japonia la începutul lunii septembrie. Bolurile cu tăieței o să fie incluse în coregrafie”, spune Anca Pop.

Pentru cel mai recent remix al hitului “Loco Poco”, Anca a colaborat cu DJ Nana, una dintre cele mai sexy femei DJ din Asia.

“Nana este cool și hot. Este cotată între cei mai buni 5 DJ din Japonia și lucrăm împreună la mai multe proiecte. Când am stat în Japonia, am avut un turneu cu DJ Nana în 20 de cluburi din toată țara”, continuă Anca Pop.

Advertisement

“Loco Poco” este o piesă compusă de Anca Pop, produsă de Pink Elephant și a fost licențiată de Warner Music în 60 de țări din lume. Piesa se bucură de mare succes în Polonia, acolo unde a intrat în playlist-ul Radio Eska, cel mai important post de radio al țării. Piesa se ascultă acum și pe cel mai important post de radio dance din Spania, dar și în cluburile din Ibiza.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *