Connect with us

Stiri externe

And Just Like That, noul Sex And The City, criticat că este prea deprimant

A trecut mai bine de o săptămână de când s-a lansat, pe HBO Go, miniseria And Just Like That, noul Sex and the City. Mulți dintre fani s-au arătat dezamăgiți, serialul fiind intens criticat că este prea deprimant.

Publicat

pe

And Just Like That, noul Sex And The City, criticat că este prea deprimant

Fanii au așteptat cu sufletul la gură revenirea pe micul ecran a actrițelor din Sex and the City. Dorința li s-a îndeplinit odată cu lansarea, pe HBO Go, a miniseriei And Just Like That. Din păcate însă, gustul pe care primele episoade l-au lăsat nu a fost prea plăcut. Noul Sex And The City a fost intens criticat că este prea deprimant.

Prima oară, telespectatorii au privit cu tristețe despărțirea celor 4 prietene ce păreau de nedespărțit. În serial apar acum doar Carrie, Miranda și Charlotte. Kim Catrrall (Samantha) nu a acceptat să se implice în proiect din cauza relației deloc bună cu Sarah Jessica Parker.

De ce nu apare Samantha în filmul And Just Like That…?

„Lipsește Samantha”, spune un personaj la începutul primului episod. „Ea nu mai este cu noi”, răspunde Charlotte. Apoi, Miranda ține să completeze: „Nu a murit, s-a mutat la Londra cu job-ul”.

Apoi, fanii au privit cu întristare personajul Standford Blatch, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Sex And The City. Din păcate Willie Garson, actorul care îi dă viață, a murit în toamna acestui an.

Primul episod se încheie cu alt moment deprimant. Mr. Big moare în brațele lui Carrie. Așadar, tema celui de-al doilea episod este găsirea unei case funerare potrivite și înmormântarea.

Întâmplări care îți aduc tristețe, nicidecum zâmbetul pe buze. Așa cum se întâmpla cândva cu Sex and The City.

„Nu mă așteptam ca And Just Like That să fie atât de trist și deprimant”, au scris foarte mulți fani pe rețelele de socializare. Nici recenziile apărute în publicațiile importante nu sunt cu mult mai favorabile.

„Serialul a fost întotdeauna unul care nu a uitat că este o comedie, dar care a traversat multe momente pline de emoție. Cred că asta au iubit oamenii la el. Faptul că nu este doar o comedie și atât. De-a lungul anilor, personajele s-au confruntat cu probleme serioase. Cancer de sân, infertilitate. Dar cred că oamenii nu-și mai amintesc toate astea”, au declarat Cynthia Nixon și Kristin Davis.

„Am făcut acum un serial despre oamenii trecuți de 50 de ani. Nu despre toți, ci despre noi 3. Noi care am trăit și care am pierdut oameni. Așa e viața. Traversăm o pandemie la nivel global. Lucrurile nu sunt doar lapte și miere. Lucrurile se schimbă în direcții la care nu te așteptai. Nimic din ce se va mai întâmpla nu va atinge nivelul durerii stârnite de moartea lui Big”, adaugă ele.

Cum te poți caza în apartamentul lui Carrie din Sex and the City