Connect with us

Stiri externe

And Just Like That va avea un al treilea sezon. Ce se știe până acum!

Aventura Sex and the City nu se încheie odată cu sezonul al doilea din And Just Like That. Producătorii au anunțat public faptul că urmează și sezonul cu numărul trei. Povestea continuă, așadar, pentru Carrie Bradshaw, Charlotte York și Miranda Hobbes. Iată ce știm până acum!

Publicat

pe

And Just Like That va avea un al treilea sezon. Ce se știe până acum!

La începutul anului trecut s-a lansat, pe HBO Max, And Just Like That – noul Sex and the City. S-a crezut la început că va fi vorba doar de o miniserie cu un singur sezon. Se pare însă că producția s-a bucurat de succes, astfel că a fost făcut și al doilea sezon. Povestea nu se încheie însă acum! A fost semnt deja contractul pentru încă un sezon, cel cu numărul trei.

Cum s-a terminat sezonul 2?

Carrie Bradshaw și-a luat adio de la fostul ei apartament și e pregătită să își continue viața alături de Aidan Shaw. Totuși, acesta din urmă îi dezvăluie iubitei sale că nu i se poate dedica în totalitate până când fiul său nu va mai crește. El îi cere lui Carrie să îl mai aștepte cinci ani.

Miranda se împacă cu foștii parteneri, Steve și Che, iar Charlotte își împarte responsabilitățile cu Harry, dorindu-și să revină în câmpul muncii full time.

Revina Kim Cattrall în rolul Samanthei?

Cel mai probabil, nu. Actrița a dat de înțeles că nu își dorește mai mult decât apariția scurtă pe care a avut-o la finalul sezonului al doilea.

Advertisement

Când va apărea sezonul 3?

În condițiile greveibde la Hollywood, este posibil ca realizarea acestui nou sezon să fie întârziată. Astfel, a doua parte a anului 2024 este preconizată ca perioadă de lansare.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *