Connect with us

Stiri Interne

Anda Adam a filmat clip cu iubitul care a cerut-o în căsătorie

Anda Adam s-a retras weekend-ul trecut din competiția Bravo, ai stil! Celebrities, iar acum le-a făcut o surpriză de proporții fanilor ei. Artista a filmat clip cu iubitul care a cerut-o în căsătorie în urmă cu doar câteva luni.

Publicat

pe

Anda Adam a filmat clip cu iubitul care a cerut-o în căsătorie

Anda Adam a lansat o piesă nouă intitulată „Nu mă lăsa așa”. Bineînțeles, piesa este însoțită și de un videoclip. Nu orice clip, ci unul în care artista apare alături de iubitul care a cerut-o în căsătorie. Este vorba despre afaceristul Yosif Mahaci, bărbatul care o face fericită pe Anda Adam după divorțul de fostul ei soț.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🎀 𝐀NDA ADAM 🎀 (@andaadam)

„Sunt fericită să lansez un nou single pentru voi. Sper ca fiecare dintre voi să se regăsească în mesajul acestei piese”, a scris Anda pe rețelele de socializare.

Videoclipul este unul cu scene fierbinți, în care artista apare în brațele logodnicului ei.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit în luna octombrie. Cererea a fost una extrem de romantică, într-o destinație de poveste: Cappadocia (Turcia). Acolo, bărbatul a organizat un moment de neuitat pentru artista care i-a cucerit iremediabil inima.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🎀 𝐀NDA ADAM 🎀 (@andaadam)

„Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie”, povestea atunci fericită vedeta.

Anda Adam se mărită din nou. Cum a fost cerută de soție sub baloane cu aer!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *