Connect with us

News

Anda Adam, ajunsa la capatul rabdarii din pricina comparatiei cu Bianca Dragusanu: „Sunt pure coincidente!”

Comparata din ce in ce mai des in ultima vreme cu Bianca Dragusanu, pe baza unor detalii despre care sustine ca sunt coincidente, Anda Adam roaga presa sa nu mai exagereze pe baza acestui subiect. Iata ce ne-a declarat artista.

Publicat

pe

anda-adam-bianca-dragusanu

In ultima vreme, presa mondena a inceput sa o compare pe Anda Adam din ce in ce mai des cu Bianca Dragusanu.

Subiectul este, cu siguranta, unul ofertant pentru tabloide, avand in vedere ca fostul iubit al cantaretei este acum partenerul roscatei.

S-a ajuns insa in situatia de a analiza fiecare detaliu din viata celor doua, scotand in fata asemanarile, poate doar intamplatoare.

S-a spus ca una o copiaza pe cealalta, avand catel de aceeasi rasa, breton, coc, pantofi de un anumit tip si chiar din simplul motiv ca amandoua se fotografiaza la volan si isi posteaza instantaneele pe Facebook.

Anda Adam tine sa sublinieze ca toate acestea sunt coincidente si exagerari. “Sunt pure coincidente! Mi-as dori sa nu se mai exagereze pe baza acestui subiect si sa renuntam la astfel de comparatii pentru ca nu sunt intemeiate.

Advertisement

Aratam diferit, ea este inalta, eu sunt miniona, avem domenii de activitate diverite, avem personalitati si pasiuni diferite. Nu avem nimic in comun decat simplul fapt ca suntem femei, fiecare frumoasa in felul ei.

Am acest catel de multi ani, breton am purtat si in urma cu zece ani, lentile de contact folosesc ocazional pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa am ochii deschisi la culoare, asa cum au mai toti membrii familiei mele.

In plus, meseria imi cere sa imi schimb permanent look-ul, sa incerc sa ma reinventez. Legat de fotografiile de pe Facebook, mi se pare normal sa comunici cu fanii in acest mod. Astfel procedeaza majoritatea artistilor! ”, ne-a declarat cantareata.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *