Connect with us

Stiri Interne

Anda Adam lansează prima piesă alături de fiica ei, de Bibi și Antonio Pican

Anda Adam își surprinde fanii cu o nouă lansare în prag de sărbători. După premiera clipului „Inima Mea”, un featuring cu Jo Klass, și lansarea unei tombole având ca premiu o mașină sau 10.000 de euro, artista a lansat “De Crăciun”, o piesă perfectă pentru atmosfera specială a acestei luni.

Publicat

pe

„De Crăciun” marchează mai multe premiere: este pentru prima dată când vedeta cântă oficial alături de fiica ei, Evelin, dar este și pentru prima dată când cântă alături de Bibi și Antonio Pican.

„De Crăciun” este compusă de Costi Ioniță, versurile sunt semnate de Alina Manolache, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. Lansarea a fost precedată de un teasing pe paginile de socializare ale celor trei vedete, fiecare întrebând fanii dacă ghicesc cu cine colaborează pentru noua piesă de Crăciun pe care o vor lansa în curând.

Advertisement

„Am ales să colaborez cu Picanții, așa cum ne place nouă să îi numim pe Bibi și Antonio Pican, pentru că sunt doi artiști foarte talentați din generația nouă, pe care publicul îi adoră. Sunt foarte potriviți pentru acest concept de Crăciun, având în vedere că sărbătorile sunt mereu despre iubire, familie, despre ceilalți la care ținem și de care avem nevoie. Îmi doresc să îmi bucur fanii la finalul unui an atât de dificil.

De aceea am și lansat la Instagram tombola cu un cel mai mare premiu de până acum: o mașină nou-nouță ori 10.000 de euro. Revenind la piesă, totul s-a derulat foarte rapid pentru că am fost implicată în multe proiecte în ultimele luni, însă rezultatul este foarte bun. Vor mai urma alte piese alături de Picanții, inclusiv vloguri foarte tari. Ne dorim ca cei care ne plac să rămână conectați pe rețelele de socializare și pe YouTube, pentru că le pregătim multe surprize”, declară Anda Adam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⭐️𝐀𝐧𝐝𝐚 𝐀𝐝𝐚𝐦⭐️ (@andaadam)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *