Connect with us

News

Anda Adam revine cu un nou clip! A filmat cu echipa de fotbal american si canta despre despartire!

Anda Adam revine cu un nou videoclip la aproape un an de cand a lansat precedentul hit, „AMO”. Fanii artistei au azi ocazia sa urmareasca, in premiera, primele imagini din noul clip, „Daca ar fi”, o noua colaborare a solistei cu echipa HaHaHa Production.
Pentru „Daca ar fi”, Anda Adam a filmat alaturi de echipa de fotbal american a Romaniei pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti.

Publicat

pe

Anda-Adam-Daca-ar-fi-5

Adrenalina, suspans, suport pentru echipa de sportivi, o cursa infernala de motociclete si inceputul unei povesti de dragoste traite chiar de artista sunt elementele care fac din noul clip al solistei o productie memorabila.

Anda-Adam-Daca-ar-fi-6

Anda Adam apare in ipostaze tandre, filmate in vestiar, alaturi de barbatul care i-a furat inima, un tanar carismatic, membru al echipei de fotbal american.

Acesta este, in viata reala, model din echipa lui Catalin Botezatu, artista rugandu-l personal pe celebrul designer pentru a-i face cea mai buna recomandare in acest sens.

Anda-Adam-Daca-ar-fi-4

Cu ocazia noului proiect, Anda Adam a adoptat un nou look, alegand sa poarte breton, stilingul fiind realizat chiar de mama ei, aflata in Romania pe parcursul filmarilor.

anda-adam-piesa-noua

„Am filmat zece ore in continuu, in timpul zilei pe stadion si noaptea pe motocliclete alaturi de cei mai buni cascadori pe care i-am vazut vreodata. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte incantata de produsul final si abia astept sa lansam varianta completa. Le multumesc tuturor celor implicati in proiect si domnului Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby, pentru sprijinul acordat aentru filmarile pe stadion”, declara Anda Adam.

Artista va lansa piesa „Daca ar fi” pe scena Media Music Awards, marea decernare de premii de la Sibiu, din 19 septembrie.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *