Connect with us

Stiri Interne

Anda Adam si R.A.C.L.A. au lansat clipul “Nu te-am uitat”! VIDEO

La 16 ani de cand au dat lovitura in industria muzicala cu hitul „Nu ma uita”, Anda Adam si R.A.C.L.A au lansat astazi un nou videoclip impreuna, pentru piesa „Nu te-am uitat”!

Publicat

pe

foto-cover-anda-adam-racla

Anda Adam si R.A.C.L.A au lansat un nou videoclip impreuna, pentru piesa „Nu te-am uitat”. Este prima colaborare a acestora dupa 16 ani de cand au dat lovitura in industria muzicala din Romania, cu hitul „Nu ma uita”. Noua piesa este o productie Rappin’On Production si beneficiaza de un videoclip spectaculos.

Anda-Adam-Nu-te-am-uitat

„La prima ascultare, am stiut ca este piesa perfecta pentru a face un featuring cu R.A.C.L.A. Este, poate, continuarea perfecta a piesei „Nu ma uita” si sunt convinsa ca va ajunge la inimile celor care vor da play. Ne bucuram foarte mult ca ne-am reintalnit dupa atata timp. Am constatat, de fapt, ca ne simtim la fel ca acum 16 ani. Abia asteptam sa mergem la concerte din nou impreuna”, declara Anda Adam.

Anda-Adam-filmari-Nu-te-am-uitat

„’Nu te-am uitat’ este povestea rapperului si a fetei cuminti, poveste ce se dezvolta si ajunge la paroxism. Odata cu maturizarea personajelor si a noastra, ca artisti, am incercat si un sound mai aleborat, la nivelul cerintelor pietei muzicale din prezent. Speram ca acest produs audio-video de exceptie sa fie la inaltimea asteptarilor generatiilor care au crescut cu ‚Nu ma uita’ in boxe, iar mesajul nostru se adreseaza noilor generatii si fiecarui ascultator in parte: Nu te-am uitat”, a declarat Calin Ionescu, alias Rimaru (R.A.C.L.A).

Videoclipul poate fi vizualizat de azi pe Youtube.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *