Connect with us

Stiri Interne

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda.

Publicat

pe

andra-mtv

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Dupa ce in luna septembrie a castigat patru premii la Media Music Awards, la Sibiu, inclusiv la categoria Arista Anului (Best Female), solista a adaugat in palmaresul ei impresionant si un nou trofeu MTV.

De aceasta data a fost votata drept cel mai bun intepret roman la premiile MTV Europe Music 2016, eveniment ce a avut loc in Rotterdam, Olanda.

“Iubesc muzica de cand ma stiu si, cand eram mica, sa fiu artist era sinonim cu a fi pe MTV. Singurul post muzical pe care il stiam atunci. Astazi, cand am aflat ca am primit premiul MTV BEST ROMANIAN ACT (Cel mai bun artist roman), am simtit din nou ca traiesc un vis. Va multumesc pentru voturi, aprecierea voastra ma ridica in al noualea cer. Va sunt recunoscatoare pentru fiecare zambet, click, vot si de fiecare data cand aud aplauze. Va iubesc!”, le-a multumit Andra fanilor sai care au votat-o online.

Artista nu a participat la gala de la Rotterdam, urmand sa primeasca trofeul in Romania cat de curand.

Artistii si piesele nominalizate la aceasta categorie au fost:

Andra – Iubirea schimba tot

Advertisement

Doc & Smiley – Pierdut buletin

Manuel Riva & Eneli – Mhm Mhm

Vanotek feat Yanka – My Heart is gone

Feli – Creioane colorate

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *