Connect with us

News

Andra, Monica Anghel si Oana Sarbu canta melodii pentru copii

Andra, Monica Anghel si Oana Sarbu si-au imprimat vocile pe cantece destinate copiilor. In luna decembrie, proiectul “Cutiuta muzicala” revine cu volumul 9, special conceput pentru cei mici. Copiii se vor putea bucura de piese precum “Podul de piatra”, ”Ursul doarme si viseaza”, “Cocoselul meu istet” si multe altele.

Publicat

pe

Andra, Monica Anghel si Oana Sarbu sunt cele trei artiste mamici ale caror voci apar pe acest nou material discografic. Vedetele au fost extrem de incantate de idee, au acceptat imediat propunerea si au intrat in studio, unde au inregistrat, ca la carte, cele 16 piese.

Lansarea volumului 9 al Cutiutei Muzicale, marcheaza un moment foarte important, aceasta venind la exact 10 ani de la aparitia brandului pe piata muzicala de la noi. In tot acest timp, proiectul dedicat copiilor s-a bucurat de un succes foarte mare, in continua crestere de la an la an. 

Noul volum contine melodii clasice din folclorul pentru copii, dar si cateva piese foarte noi. In plus, la inceputul lunii decembrie, MediaPro Music impreuna cu producatoarea seriei Cutiuta Muzicala, Liliana Stefan, vor organiza un eveniment de lansare al albumului, in cadrul caruia se la lansa si site-ul brandului,  www.cutiutamuzicala.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *