Connect with us

Stiri externe

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Duminica seara, de Pastele Catolic, celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cantat in piata Duomului din Milano fara niciun spectator. Iata aici imaginile unice din timpul unui concert ce va ramane in istorie!

Publicat

pe

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a sustinut ieri seara, un concert memorabil cu ocazia Pastelui Catolic. A cantat singur, fara niciun spectator, in impresionanta Catedrala Domul din Milano. Evenimentul a fost urmarit de aproape 25 de milioane de oameni in direct, pe canalul de YouTube al lui Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli a fost acompaniat doar de organistul catedralei, Emanuele Vianelli. A interpretat piese precum ”Amazing Grace”, „Ave Maria” si „Sancta Maria”.

Milano este capitala Lombardiei, regiunea din Italia cea mai afectata de pandemia COVID-19. Concertul a inclus si o campanie de strangere de fonduri. Donatiile vor fi folosite pentru a ajuta spitalele din Italia in aceste momente de grea incercare.

De departe, cel mai impresionant moment a fost acela in care Andrea Bocelli a interpretat piesa ”Amazing Grace” in piata Domului din Milano, fara niciun spectator.

Advertisement

Andrea Bocelli, concert LIVE si transmis online de Pastele Catolic din Domul din Milano

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.