Connect with us

Stiri externe

Andrea Bocelli, concert LIVE si transmis online de Pastele Catolic din Domul din Milano

Duminica, de Pastele Catolic, celebrul tenor Andrea Bocelli va sustine un concert live, fara public, insta transmis in direct pe internet, in Domul din Milano!

Publicat

pe

Andrea Bocelli, concert LIVE si transmis online de Pastele Catolic din Domul din Milano

La fel ca majoritatea bisericilor, si Domul din Milano va fi inchis anul acesta pentru public, de Paste, in contextul pandemiei de Coronavirus. Insa in catedrala complet goala, Andrea Bocelli va sustine duminica, de Pastele Catolic, un concert live.

Spectacolul va fi unul fara public, insa va fi transmis in direct pe internet. Concertul este intitulat „Bocelli: Music for Hope” si va fi difuzat pe canalul de YouTube al artistului. Duminica, incepand cu ora 19:00 (ora Italiei).

Celebrul tenor italian va fi acompaniar doar de organistul catedralei, Emanuele Vianelli. Este programat sa interpreteze piese precum „Ave Maria” și „Sancta Maria”, anunta Universal Music Group printr-un comunicat de presa.

Andrea Bocelli sustine acest concert pro-bono. Mai mult decat atat, prin intermediul fundatiei sale, tenorul a strans peste 140.000 de euro care au fost donati spitalelor din Italia. De asemenea, pe data de 18 aprilie, va sustine spectacolul umanitar One World: Together At Home.

Cum a fost la concertul lui Andrea Bocelli de la Bucuresti

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *