Connect with us

Stiri Interne

Andreea Balan incepe procesul cu sotul. Ce bunuri vrea sa obtina!

Dupa o perioada in care parea ca s-a asternut linistea pe subiectul despartirii dintre Andreea Balan si George Burcea, iata ca cei doi se pregatesc sa se prezinte in fata instantei.

Publicat

pe

Andreea Balan incepe procesul cu sotul. Ce bunuri vrea sa obtina!

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea a tinut primele pagini ale publicatiilor la inceput de 2020. Odata cu inceputul perioadei de izolare insa, parea ca s-a asternut linistea in jurul acestui subiect. S-ar parea ca, in tot acest timp, fiecare dintre cei doi ar pregati pana la cel mai mic detaliu divortul.

Conform Cancan.ro, Andreea Balan si-ar dori ca in instanta sa ceara custodia totala a celor doua fetite. De asemenea, vrea sa isi pastreze toate bunurile pe care le avea si inainte de casnicie. Casa, masina, etc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

keep your face to the sun and you will never see the shadows 🤩🌞❤🌈🙏

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Artista nu il va elimina complet pe George Burcea din viata celor doua fetite pe care le au impreuna. Insa, vizitele ar urma sa aiba loc in urma unui program strict.

Advertisement

Andreea Balan si George Burcea pareau a forma familia perfecta impreuna cu cele doua fetite ale lor. Nimeni nu se astepta, in urma cu cateva luni, la despartire. Iata insa ca, dupa o perioada in care au existat zvonuri in acest sens, povestea lor de dragoste a luat sfarsit.

Andreea Balan, culisele unui divort neanuntat