Connect with us

Stiri Interne

Andreea Balan profita de „despartirea” de Keo pentru a-si promova noul single

Dupa ce au aparut astazi, in presa, zvonuri referitoare la o posibila despartire a Andreei Balan de Keo, pe motiv ca acesta nu si-ar dori intemeierea unei familii, artista a dezmintit aceste stiri pe pagina ei oficiala de Facebook, neratand ocazia de a-si promova, totodata, cel mai nou single, intitulat „Decor”.

Publicat

pe

andreea-balan-keo

Astazi, prin presa autohtona au circulat mai multe zvonuri conform carora Andreea Balan si Keo ar fi pus punct relatiei ce-i leaga deja de multi ani, iar acesta din urma s-ar fi mutat deja din casa pe care, pana de curand, o impartea cu artista.

Motivul despartirii, invocat de presa, ar fi fost refuzul lui Keo de a-si intemeia o familie impreuna cu Andreea Balan.

Mai mult, s-a spus chiar si ca Andreea nu a stat prea mult pe ganduri, si, la scurt timp dupa presupusa separare de iubitul ei, ar fi inceput deja sa flirteze intens cu un alt coleg de breasla, si anume Matteo.

Cu toate astea, Andreea Balan a tinut sa-si linisteasca fanii, postand, in urma cu putin timp, un mesaj pe pagina ei oficiala de Facebook, prin care infirma zvonurile legate de despartire.

„Pentru toata presa care ma suna incontinuu – dezmint oficial aceasta stire!”, a scris artista pe reteaua de socializare.

Andreea nu a ratat insa ocazia de a-si promova, in cadrul aceluiasi post, cel mai nou single, intitulat „Decor”.

„Totul a fost doar de decor”, a continuat ea, atasand mesajului si videoclipul piesei.

)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *