Connect with us

Stiri Interne

Andreea Bălan lansează piesă inspirată din viața ei. Primul clip în care joacă alături de fetițe

Andreea Bălan a lansat astăzi cel mai nou single, piesă intitulată Poveste de Toamnă. Este o piesă despre nostalgie, romantism și iubire, inspirată parcă din viața artistei. Videoclipul este primul în care Andreea Bălan apare alături de cele două fetițe ale ei, Ella și Clara.

Publicat

pe

Andreea Bălan lansează piesă inspirată din viața ei. Primul clip în care joacă alături de fetițe

În prag de toamnă, Andreea Bălan pune în scenă o nouă poveste muzicală. Lansează o piesă în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc.

„Poveste de toamnă” este cel mai nou single al artistei. O piesă ce redă în versuri iubirea. În diferite forme și în fiecare stadiu al său. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet. Iar când apare, îți schimbă lumea.

„Este o melodie din suflet pentru suflete cu multă emoție și povești de viață și sunt fericită că este primul videoclip muzical în care apar pentru prima oară Ella și Clara. S-au simțit foarte bine la filmări, s-au jucat și fericirea lor îmi dă aripi să fac lucruri frumoase pentru public”, povestește Andreea Bălan.

Compusă de către Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Poveste de toamnă” este o piesă despre noi începuturi, dar și despre curajul de a depăși momentele dificile. Videoclipul regizat de către Kobzzon subliniază prin imagini o „poveste de toamnă” pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Balan îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică ca un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Andreea Balan incepe procesul cu sotul. Ce bunuri vrea sa obtina!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *