Connect with us

Stiri Interne

Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție împreună la un eveniment

După o lungă perioadă în care viața ei sentimentală nu a fost prea roz, iată că soarele a ieșit pe strada Andreei Bălan. Vedeta radiază de fericire de când l-a cunoscut pe bărbatul pe care îl descrie drept dragostea vieții ei. Iată cum au arătat Andreea Bălan și Victor Cornea la primul eveniment monden la care au participat împreună!

Publicat

pe

Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție împreună la un eveniment

Deja de luni bune, Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată. Artista are o relație cu Victor Cornea, lucru pe care chiar ea l-a confirmat public de ziua ei de naștere, pe 23 iunie. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar asta se vede cu ochiul liber din pozele în care apar împreună.

După ce în urmă cu două luni Andreea și-a însoțit iubitul la Wimbledon, acum cei doi au apărut pentru prima oară împreună la un eveniment.

Acesta a avut loc după o scurtă perioadă în care Andreea și Victor au stat despărțit, timp în care tenismenul a participat la US Open.

La întoarcerea în țară, Andreea și cele două fetițe ale sale l-au așteptat la aeroport pe Victor Cornea. Întâlnirea a fost una foarte emoționantă, mai ales momentul în care micuțele Clara și Ella s-au aruncat în brațele lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

În weekend, Andreea și Victor au participat împreună la un eveniment. Ea a strălucit într-o rochie roșie care i-a pus perfect în valoare silueta, iar el a arătat impecabil într-un costum cu papion.

„Sărbătoresc viață alături de dragostea vieții mele”, a scris Andreea pe rețelele de socializare.

Fotografiile au strâns aproape 40 000 de like-uri și numeroase comentarii de apreciere.