Connect with us

Stiri Interne

Andreea Bănică și-a deschis hotel la Eforie Nord. Cum arată proprietatea!

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au muncit în ultimii ani la construcția unui hotel de lux amplasat pe faleză, în stațiunea Eforie Nord. Iată cum arată proprietatea de care artista este extrem de mândră!

Publicat

pe

Andreea Bănică și-a deschis hotel la Eforie Nord. Cum arată proprietatea!

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au început în urmă cu aproape trei ani construcția unui hotel. Acesta este amplasat la mare, mai exact în stațiunea Eforie Nord.

Advertisement

Construcția a fost finalizată, iar în prezent cei doi se ocupă de amenajarea hotelului. Este vorba despre un hotel de lux situat pe faleză, cu vedere la mare. Proprietatea va fi deschisă oficial pentru turiști începând cu această vară.

“Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei. Și aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp”, povestea Lucian Mitrea în urmă cu ceva vreme.

Andreea Bănică așteaptă cu nerăbdare inaugurarea hotelului din orășelul ei natal de la malul mării. Până atunci însă, artista a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul online câteva imagini cu exteriorul și interioarele proprietății.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *