Connect with us

News

Andreea Esca: „Mie si iubitului meu ne place…”!

Atunci cand nu afla la pupitrul Stirilor Pro Tv, Andreea Esca profita din plin de timpul petrecut in compania sotului ei si a copiilor, Alexia si Aris. Recent, vedeta si micutul Aris s-au distrat de minune in timpul unei plimbari cu bicicleta pe un drum pietruit de tara, peisaj completat perfect de coloritul viu al florilor de camp.

Publicat

pe

andreea-esca-liceu

Andreea Esca obisnuieste adesea sa-si „rasfete” fanii de pe Facebook cu fotografii care o surprind in ipostaze cu totul diferite de cea cu care ne-am obisnuit de atatia ani.

In aceste fotografii, Andreea nu apare imbracata in tinute sobre si stand in spatele pupitrului de la care seara de seara prezinta cel mai urmarit jurnal de stiri, ci in situatii absolut normale – distrandu-se alaturi de copiii si sotul ei in vacante, savurand mancarea preferata sau intalnindu-se cu prieteni dragi.

Astazi, Andreea Esca a dezvaluit pe Facebook faptul ca una dintre pasiunile cele mai mari pe care le impartaseste cu fiul ei, Aris, o reprezinta pedalatul pe drumuri de tara, in peisaje idilice.

andreea-esca-bicicleta

Stirista a postat pe reteaua de socializare o fotografie de colectie insotita de mesajul „Mie si iubitului meu ne place la tara! Mult de tot!”. Imaginea a strans rapid mii de like-uri si comentarii de apreciere.