Connect with us

Stiri Interne

Andreea Esca devine actriță. În ce film va juca!

De mai bine de 25 de ani la pupitrul Știrilor Pro TV, Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Acum se pregătește să își facă debutul ca actriță! Iată în ce film va juca!

Publicat

pe

Andreea Esca devine actriță. În ce film va juca!

Andreea Esca, una dintre cele mai iubite vedete de televiziune, se pregătește să își facă debutul în film. Devine actriță! Prezentatoarea Știrilor Pro TV va juca în cel mai nou film al lui Pavel Bartoș. Este vorba despre producția Ramon, în regia lui Jesus del Cerro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Advertisement

„Filmează și Esca, are un rol. Carmen Tănase. Joacă și Smiley. Sunt mulți actori. Sunt și prieteni de-ai mei, dar și foarte buni actori. Andreea Vasile, Iulian Postelnicu, Elvira Deatcu, Ionuț Rusu, Bogdan Farcaș. Da, e o gașcă bună.”, a dezvăluit Pavel Bartoș pentru Click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Tot el a anunțat și că Ramon va intra în cinematografe la începutul anului următor. Mai exact, în luna februarie. Filmările s-au încheiat deja.

Advertisement

Pavel Bartoș a fost nevoit să treacă printr-o transformare fizică pentru rolul său din acest film. A slăbit nu mai puțin de 12 kilograme.

Andreea Esca, prima vedetă internațională invitată pe noul vas de croazieră Celebrity Beyond

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *