Connect with us

Stiri Interne

Andreea Esca, în cea mai bună formă. Cum a slăbit?

La 48 de ani, Andreea Esca este în cea mai bună formă fizică a ei. A reușit în ultimele luni să scape de 6 kilograme, iar acum se bucură de o siluetă impecabilă. Iată cum a slăbit!

Publicat

pe

Andreea Esca, în cea mai bună formă. Cum a slăbit?

Andreea Esca a avut întotdeauna o siluetă de invidiat, sportul făcând parte mereu din stilul ei de viață. Acum însă, la 48 de ani, a ajuns la cea mai bună formă fizică. A reușit să slăbească 6 kilograme și acum cântarului arată 58. Care este însă secretul ei?

Conform click.ro, Andreea Esca a apelat la serviciile unui nutriționist alături de fiica ei, Alexia. Ulterior, a mers la o clinică specializată unde i-a fost prescrisă o dietă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Advertisement

„Am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult. Eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc. După aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple. Trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a povestit Andreea Esca.

Vedeta Pro TV a învățat să nu mai facă combinații alimentare greșite. A renunțat, spre exemplu, la șnițele sau carne cu cartofi. Pe lângă asta, a redus porțiile de mâncare și nu a mai consumat zahăr.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Advertisement

„Vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată. Dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame. Asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe. Nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă. O felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult”, a mai declarat ea.

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, vacanță de neuitat în Dubai

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *