Connect with us

News

Andreea Mantea: „Le-am tot gatit barbatilor din viata mea, dar ei tot au plecat!”

Andreea Mantea nu intelege de ce nu are noroc in dragoste. Este frumoasa si, pe deasupra, si sa si faca mancare pentru iubitii ei. Cu toate acestea, ei o parasesc.

Publicat

pe

Andreea Mantea sustine ca sties a gateasca si lea pregatit iubtilor ei masa de multe ori. Cu toate acestea, chiar daca este frumoasa si o gospodina buna, asa cum declara, barbatii aleg sa o paraseasca.

Frumoasa bruneta inca nu a aflat cauza, insa isi aminteste de o experienta culinara neplacuta, intamplata anul trecut, de Craciun.

„Stiu sa gatesc, acum nu stiu cât de bine, dar ma pricep. Pregatesc mâncare româneasca, italieneasca, eu le-am tot gatit barbatilor din viata mea, dar ei tot au plecat.

Anul trecut am avut o experienta neplacuta cu sarmalele care s-au ars, m-am apucat repede sa fac altele. La doua dimineata eu faceam sarmale, dupa ce au fost gata, trebuia sa le racesc ca sa le pot baga la frigider, asa ca le-am scos pe geam.

La un moment dat, a inceput sa ploua si s-au dus si sarmalele alea. Am avut ghinion anul trecut”, a declarat Andreea Mantea la D-Paparazzi.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *