ADPM Health
Andreea Marin a fost iar la detox. Iata ce mananca insa acum acasa!
Andreea Marin a petrecut iar weekend-ul la centrul de detox Atasagon din Brasov. Odata ce s-a intors insa la Bucuresti, dumina seara, nu a trecut la mancaruri grele. Iata ce continua sa manance zi de zi acasa.
Andreea Marin a plecat vineri la Centrul de detox Atasagon din Brasov pentru a petrece, din nou, trei zile de Master Detox. In weekend a consumat doar sucuri si supe hranitoare oferite, din ora in ora, de specialisti, a facut sauna, masaje, meditatie, sport, chiar si terapie cu ozon si injectii cu complex de vitamina B si C.
Au fost trei zile in care a respectat cu strictete regimul recomandat de nutritionistii de la Atasagon. Odata ce a revenit in Bucuresti, duminica seara, Andreea nu a trecut brusc la alimentatia solida, grea, ci a pastrat un stil alimentar recomandat de specialisti. Acestia i-au prescris ce anume sa consume in zilele ce urmeaza, pentru ca organismul, obisnuit cu sucurile si supele ngerate in weekend, sa nu aiba parte de o schimbare atat de brusca.
“Bunatati post-detox cu arome si gusturi imbietoare: supa crema de legume ( un experiment incercat in premiera astazi, contine morcov, telina, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnac, varza, praz, mazare si fasole verde, patrunjel verde, sare, piper, cimbru, ardei iute, alte condimente dupa gust) , salata de castraveti cu marar, ceai inmiresmat ( contine mere, lamaie, cuisoare, scortisoara, ceai de tei si verde) , desert fara zahar”, a scris Andreea Marin pe Facebook.
Andreea va reveni la Atasagon in urmatorul weekend, pentru a completa astfel seria de 10 zile de Master Detox la Atasagon, iar rezultatele sa fie complete.