Connect with us

Carusel

Exclusiv! Andreea Marin a sarit cu parasuta de la 3500 de metri!

Andreea Marin a trait azi emotii intense sarind cu parasuta de la 3500 de metri altitudine. Totul pentru filmarile noii sale emisiuni de la TVR, “Pretuieste Viata”. Aparte de acest proiect, partenerul ei, Tuncay Ozturk, i-a urmat exemplul.

Publicat

pe

andreea-marin-salt-parasuta-3

Andreea Marin a continuat azi filmarile pentru promo-ul noii sale emisiuni de la TVR, “Pretuieste viata”. Daca ieri a filmat la Casa Vernescu in rochii elegante Pronovias, azi vedeta a schimbat registrul si s-a urcat in avion, cu sprijinul Romanian Parachute Association, pentru a sari in gol de la 3500 de metri altitudine. A fost pentru prima data in viata cand a facut acest gest, descriind experienta drept “senzationala”.

andreea-marin-salt-parasuta-1

“N-am sa uit usor ziua de azi. A fost minunat sa zburam deasupra norilor la peste 3500 de metri altitudine, sa sar in gol si sa simt ideea de zbor si de adevarata libertate. Daca mi-a fost frica? Cine spune ca nu i-ar fi, cred ca minte! Mi s-a taiat respiratia de emotie, dar mi-au curs lacrimile si de bucurie pentru ca atingeam pur si simplu cerul cu mana.

Am coborat primii 1500 de metri fara a avea parasuta deschisa cu peste 200 de kilometri la ora in aproape 30 de secunde. Adrenalina curata! Urmatorii 2000 de metri i-am coborat cu ajutorul parasutei plutind asa cum nici macar in vis nu mi-am putut imagina”, ne-a declarat Andreea Marin, in exclusivitate.

andreea-marin-salt-parasuta-2

Vedeta de televiziune recunoaste ca a trait o experienta pe cinste. „Nu am avut de gand sa fac o nebunie pentru ca sunt un om cumpatat. Insa este o experienta care merita traita!”, a adaugat ea.

Filmarile fac parte din show-ul „Pretuieste viata”, ce va fi difuzat la TVR, in fiecare weekend, in Prime Time. Vor fi de fiecare data trei ore de transmisie live in cadrul carora se vor prezenta oameni valorosi, divertisment de calitate si vor fi oferite motive reale de a privi viata cu optimism si bucurie.

Advertisement

andreea-marin-salt-parasuta-tuncay

De remarcat este faptul ca partenerul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a sarit, la randul lui, cu parasuta, insa doar din curiozitate, fara a fi implicat in noul proiect al vedetei de televiziune.

Foto: ADPM.ro

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *