Connect with us

Stiri Interne

Andreea Marin are fată de liceu. Cum arată Violeta la 14 ani!

Andreea Marin are fată de liceu. Violeta are 14 ani, este domnișoară în toată regula, iar ieri a trecut într-o nouă etapă. A început liceul, ocazie cu care celebra ei mamă a postat o fotografie rară pe rețelele de socializare.

Publicat

pe

Andreea Marin are fată de liceu. Cum arată Violeta la 14 ani!

Andreea Marin este o mamă împlinită! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, are 14 ani. Nu mai este un copil, ci s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă. A moștenit tot ce este mai bun de la fiecare dintre părinții ei și atrage toate privirile atunci când intră într-o încăpere.

Tânăra a început ieri o nouă etapă din viața sa. Mai exact, liceul. La festivitatea de deschidere a anului școlar, Violeta a fost însoțită de mama ei. Andreea Marin a imortalizat momentul într-un selfie de colecție. A postat apoi imaginea pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Advertisement

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc „liceu” acum, deși am fată mare. Doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare. Nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

La 14 ani, Violeta este o tânără dezinvoltă, inteligentă și extrem de frumoasă. Are părul lung, ochii albaștri și o siluetă de model. Urmează acum cursurile unui liceu privat și cu siguranță va avea un viitor strălucitor.

În urmă cu ceva timp, aceasta declara public că este atrasă atât de drept, cât și de domeniul actoriei.

S-a măritat Andreea Marin cu Adrian Brîncoveanu?

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *